....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Wednesday, October 29, 2008

SeVeN DeAdLy SiNs


Motif?? Sajer.. Berape ramai yang tau mengenai 7 Deadly Sins nih!! Well, takkan plak aku nak transkan dalam BM ape maksudnye, ye tak?? Sape yg percaye atau tidak?? Mesti korang tertanye-tanye kenape aku nak tulis pasal ni?!! Suke ati aku arr??!!
Sebenarnya aku dah lama tertarik ngan perkataan ni.. Seram,gerun,takut pun ada.. Tapi aku bukannye nak takut2 korang cume saje nak berkongsi ngan korang mengenai 7 Deadly Sins ni yang slalu disebut2 owang puteh itiew!! Seperti yang kita sedia maklum kita mempunyai elemen kehidupan such as Fire,Water,Wind & Earth. And selalunye kalau korang sedar sumer kepercayaan manusia seantero dunia ni selalunye ngan nombor 7. The reason why?? Well, you tell me!!
Bagi aku 7 Deadly Sins ni macam Seksi sangat.. But heyy!! Aku bukan giler dosa tau Uolss!! Jahat mulot tau!! So, ape yang aku dapat kongsikan ngan korang mengenai "7 Dosa Seksi" ni adalah seperti berikut:,
1. Superbia - Pride (Berbangga Diri)
2. Invidia - Envy (Iri Hati/Cemburu)
3. Ira - Wrath (Marah)
4. Avaratia - Greed (Tamak)
5. Tristia - Sloth (Malas)
6. Gula - Gluttony (Gelojoh)
7. Luxuria - Lust (Nafsu)
Ayoo!! Segalanya ada kat aku!! Seksinye.. berani mati Uolss!!

2 comments:

AzRoLs said...
This comment has been removed by the author.
hard_die said...

yg pasti aku suker kehlan..
loVE hER.. the angRY 1.. hahaha

FOLLOWING THIS BLOG