....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Tuesday, October 14, 2008

HoT HuNk Of ThE YeAr..(thank you 4 everything)


Ok!!Ok!!Ok!!
Banyak sungguh panggilan yang tak putus-putus b`tanyekan siapekah mamat HENSEM ni?? Cewahh!!! kembang punggung kalau si empunye diri ni tau Uolss!!
Adakah dia seorang artis?model terkenal dunia?atau pemuzik.....or Ahli Parlimen? Salahhhhh!!!
Oklah.. daripada korang tertanye-tanye siapakah jejaka mcm Hero Remaja ni, lebih baik aku kenalkan kat korang SIAPAKAH LELAKI INI??
Namenye Zayriz @ Ryz.Umurnye 26 tahun dan berasal dari Johor.Mana aku kenal dia?? Adelahhh!!
Heyyy!! jangan salah anggap ok!! tak baik tau uolss!!
Beliau..Wah!! beliau gitiew..merupekan seorang kenalan baru ku dari Johor...Area mana?? itu carik sendiri lah..wakakakak! Seorang lelaki yang periang pada pandangan aku.In fact, this guy very sexy wooo.. Beliau punye ramai kenalan & amat disenangi oleh teman2nya..Kreatif,photogenic, nakal,(biasala tu..namenyekan lelaki)friendly & macam2 lagilah.(Every single words in dictionary (i means the good words)). Nape plak aku citer pasal dia ni?? ape istimewanye dia ni?? Haaa... inilah aku nak bagitau korang yang jahat mulut ni.. (wahh!!larikkk). Lelaki inilah yang bertanggungjawap memperkenalkan aku pada Blogspot ini.Katenye aku bole buat laman ni macam diari untuk aku bercerita @meluahkan pendapat @ berkongsi perasaan & juga perkara yang aku lalui sepanjang hidup aku!! Princess Diary gitieww!!(Princess lerrr). Aku ingatkan blog ni takde pengertian langsung bagi aku tapi atas nasihat & pandangan Ryz, aku pun lembut hati untuk mencube.Lagipun tak salah mencube,kan??Hasilnye..well not bad!! Aku suka sangat,happy & puas hati sebab aku rasa setiap butir yang aku luahkan membuatkan aku seperti ALIVE!! Lihatlah Dunia!!!Lihatlah!!Lihatlaaahhhh!!
Seharusnye aku terhutang budi ngan Ryz kerana bersusah payah suruh aku cube buat blog aku sendiri. Dikesempatan ini ingin aku ucapkan Terima Kasih tak terhingga kerana bukan saje berjaya memujuk aku malah menjadi seorang sahabat yang sangat baik,tidak berputus asa,setia,dan mengkagumkan!!! Aku sangat menghormati dia sebagai sahabat!Bersyukur punya sahabat seperti ko Ryz..kerana dari kaulah aku menemui diri aku yang selama ini aku cari..Persahabatan ini walaupun baru tapi iya berjaya mengembalikan keceriaan bagiku..Semoga Allah S.W.T merahmati kau dan memberikan pahala diatas segala kebaikkan yang kau lakukan..
Dan aku harap persahabatan kita ini akan berkekalan walaupun kita ini jauh dihalang sempadan.
Cewahhh!!! =P. Akhir kata..Terima Kasih sekali lagi Ryz diatas persahabatan kita & aku amat menyenanginya..Wassalam

2 comments:

Zayriz said...

warghh.. maloonye! hiks~
thx for being such a gud fren too, Azrol..
even though perkenalan kita masih trlaloo singkat, tp rasa mcm da kenal u bpuluh2 tahun..
thx so much for the friendship..
it means a lot to me.. muahx! :)

AzRoLs said...

aiyakkk!!
maloonye....tuan punye badan da bace!! huhuhuhu
Thanks to you first..
without you, i`m lost!!
yes!! it`s all from my heart.
You seorang sahabat yg i hormati & i segani.. Terima kasih for everything & ur friendship!!
muahxx!! ngehehe~

FOLLOWING THIS BLOG