....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Friday, October 24, 2008

HaPpY BeLaTeD BiRtHdAY AriL

HaPpY BiRtHdAy AriL!! Selamat Menyambut Ulangtahun Yang Ke 21.
Aril ni kawan baru aku kat...adelahh!! So, aku rase happy sangat dapat kawan ngan dia sebab bagi aku Aril ni pintar & nakal.. Memandangkan hari lahir beliau..Wahh!! beliau lah!! semalam persamaan 23 October 2008, sebagai penghormatan & penghargaan pada Aril kerana kebaikkan dalam sepanjang perkenalan kami, aku amik keputusan untuk ukir name dia kat WALK OF FAME aku ni!! Wah!!! To Aril.. Selamat Hari Lahir.. Semoga Allah S.W.T memberikan kesihatan yang baik, diberikan rezeki yang melimpah-ruah, dipermudahlan perjalannya sebagai anak, sahabat,pelajar dan ape2 ajelah.. Terima kasih sebab ko sudi berkawan ngan aku.. Aku amat menghargainya.. Sesungguhnya Aril & Zayriz adalah Idol Kesayangan aku!! Wah!! Larikkkk!! MuahXx

4 comments:

THe BoY THaT'S So MeSSY said...

uuuuwwwwwaaaaa......

terharu nya aku.......

thanx sgt2 bro......

peace.....

=P

AzRoLs said...

Alamak!!
Tuan badan da komen tuh!!
Nasib baik x kena tikam woo..

Aril,
Seronok btol aku dapat kawan mcm ko ngan Ryz..
Terima kasih bebanyak diatas persahabatan tu..
Rasenye macam nak turun jer ke Penang dan seterusnya culik ko diam2 tanpe pengetahuan Ryz..simpan ko kat umah aku sampai Raye depan.. boleh!!

Zayriz said...

hahaha~
motif nk culik anak ayam..
oops silap.. anak ikan i??

P/S: bley jugak laa klo nk culik,
agk2 klo jual dia nieh kt Siam..
lakoo tak? brp hengget sekilo??
pastoo untung kita bg 50/50 ekk..
mwahahaha~~

AzRoLs said...

Wahh!!
tengok tu Aril..
Aku tak terpikir pun nak jual ko?!
Sekadar nak simpan ko kat umah aku jer...
Kalau nak jual baik aku jual Ryz ni kat Combodia ker.. try market sane!! kuikuikui

FOLLOWING THIS BLOG