....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Friday, October 31, 2008

DoWn ToWn - PeTuLa CLaRk

video

Korang penah tak tengok citer GIRL INTERRUPTED lakonan Winona Ryder ngan akak Angelina Jolie tiew?? Kann?! Korang dengar tak lagu ni mase Winona nyanyi sambil main gitar yg nak pujuk kawan dia kat luar pintu wad giler tuh!!??

DOWN TOWN nyanyian penyanyi terkenal UK Petula Clark ni memang glam & tangkap happening lah!! Salah satu lagu lama yang aku suker.. Still lagi aku simpan sebabnye bukannye aku ni tingtong jugekk.. Tapi kekadang kalau dengar lagu ni rase Happy jah!! Down Town.. So, listen to the music nah?!!

2 comments:

Lee Novotny said...

Lagu Downtown ni mmg lagu kegilaan ahkak ahkak fonens dan cikki cikki str8 di UK nih..siap beri nafas baru dgn upbeat tempo lagi hah kau!

Lagu ni mmg best!

AzRoLs said...

kann?!!
itulah.. i gile lagu ni jugekk!!
layann

FOLLOWING THIS BLOG