....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Tuesday, March 3, 2009

SePeTaNg BeRsAmA ReMp-It



Petang semalam aku tak buat ape-ape pun. So,lepak depan umah same-same geng rempit kawasan aku. And dowang ni memang baik ngan aku sejak dulu. Aku pun suke merempit ngan motor laju-laju. Aku tak reti bawak kete & tak berminat untuk bawak keta. Tapi kalau bagi motor, laju jerrr..
Korang percaye tak dowang ni la yang berlakon sebagai pelakon tambahan dalam filem REMP-IT & KL MENJERIT. Yang tengah baju purple tu (Along) yang ajar Farid Kamil bagaimane menggunakan bahase Mat-Mat Rempit. Tak sangka ye Mat rempit pun ade bahase dowang jugak!!!

2 comments:

zua the great said...

lepak2 je ker azrol...hehehehe...
ye la..kelate ada bahasa nye,perak ada bahasa nye,kl pon sama ..so no wonder la mat rempit pon ada bahasa sendir..
x ketinggalan plu2 pon ada term2 memasing..im right honey?

just call me...... said...

i x suka rempit..tp suka bawak moto laju2....
trutama time bengang...

FOLLOWING THIS BLOG