....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Monday, March 9, 2009

29 PeRkArA YaNg PeRLu TaHu PsAL AkU!!!

Ada 29 perkara yang perlu korang tahu psal aku. Why 29? Sebab mengikut umur aku 29 tahun. Saje nak berkongsi ngan korang mengenai aku. Maklumlah tak kenal maka tak cinta. ye tak???? Ohoii!!!





  • Teh tarik lover- Aku perlu minum teh tarik sekurang-kurangnye segelas dalam mase 24 jam, kalau tak aku bole jadi tingtong,sawan,nazak & segalanyalah.
  • Friendship lover- yup!! Aku amat mementingkan persahabatan & aku benar-benar serious dengan nilai sebuah persahabatan. Aku rase bersyukur sangat kerana punya ramai sahabat yang mengambil berat mengenai aku.Thanks uollss.
  • Degil/Keras kepala- Ayoo!! yang ni aku tak bleh nak bagitau detail sangat coz aku sendiri pun tak paham nape aku ni degil bebenor. Kalau aku nak, aku nak jugak!! Aku tak kira...peduli ape!!!
  • I am Fun- Yup!! i am.. aku ni bolela dikirakan sebagai fun person..dan aku suke perkara-perkara yang membuatkan aku & kawan2 aku Fun.
  • Ok!! be careful when u talk to me specially kalau uolls berbual ngan aku, sebab aku akan pandang mata korang dalam2 sebabnye ialah adelahh!!
  • kekadang aku bole jadi pendiam, sama ada aku berpikir sesuatu, melihat character orang,marah atau letih. It depends with the keadaan dan riak muka aku sendiri.
  • Internet sangat penting- Walaupun aku ni blajar tak tinggi dan tak tau sangat pasal IT, tapi bagi aku melayari internet sangat penting kalau tak..mati wooo!!
  • I lurvee to dance- salah satu cara untuk aku menghilangkan stress. Bila aku dance tak kiralah kat mane-mane pun, aku rase sangat bebas. Whua!! Whua!!
  • Perahsia- Jangan takot atau bimbang sebab aku akan simpan rahsia korang plus aku mampu untuk impas kembali memori lama walaupun dah ambil masa 15 tahun.
  • Pengorbanan- Yup!! aku sanggup berkorban untuk ape sahaja demi keluarga, kawan2 atau sesiapa saje..Dah biase...
  • Pemendam- Aku ni kuat memendam perasaan. Dan tak reti mebbelah untuk meluahkan perasaan aku. Aku lebih suke pendamkan segalanya walaupun kadangkala memakan diri sendiri.
  • Aku sangat sensetif & mudah emo tapi depends pada keadaan,waktu & apa yang aku alami.
  • Aku kuat memetir,mencarut & lazer pada orang sebabnya aku tak suka nak cakap belakang, So, straight to the point is me!!!
  • Pendendam-Yup!! For me revenge is important tau!! Tapi tak bermakne aku ni pembunuh upahan atau ape aje. Aku berdendam pun tengok keadaan. Selalunya, aku kan berdendam dengan orang yang ganggu hidup aku,keluarga & kawan-kawan aku. So, u better watch out!!!
  • Funny- Aku raselakan kalau masuk Raja Lawak aku mesti bole menang punye. Aku ni funny sebenarnya tapi kat orang-orang terdekat jah!! Specially my friends.
  • Smart- I`m very smart person tau!! So aku gunakan ability aku ni bile aku perlukan ajer.. Specially tolong kawan-kawan aku. Mastermind lah kiranya.
  • Bila aku sebut aku SAYANG pada seseorang,kawan-kawan atau sesiapa sahaja, itu bermakna aku benar-benar maksudkan dan aku tak main-main dengan perasaan sayang. So, plzzzz dont play with my perasaan sayang. Sila catit!!!
  • Sosial- Aku memang sosial dan aku sukakan kehidupan sosial aku. Sape yang tak berkenan ngan kehidupan aku. Ada aku kisah???
  • Careless- Percaya tak aku ni sebenarnya cuai?? Yup!! Aku ni sebenarnya orang yang agak cuai. Kerap kehilangan barang atau duit sendiri. Hahaha
  • I`m might be not a good listener but i`m willing to listen masalah orang. Aku suka dengar masalah orang sebab secara tak langsung bole tolong diri sendiri.
  • Ambil berat- Aku memang ambil berat psal kawan-kawan aku dan orang lain tapi aku tak ambik berat langsung psal diri aku!! Pelik!!
  • Aku suka filem,email atau ape-ape ajelah yang melibatkan darah coz i think sexy lah!!! Ayoo!!
  • Ego!! Aku mengaku aku sangat ego tapi taklah teruk sangat keegoan aku tu. Tengok keadaan.
  • Jealous-Ayoo!! aku tak tau mane aku dapat perasaan jeles ni. Aku ni sangat kuat jeles dan kalau aku jeles susah btol nak hilangkan.. Pelikss!!
  • Sex- Aku suka seks,kuat seks & really enjoy but tak bermakne aku ni suka buat seks rambang yer?!! Tolong sikit!!!!
  • Ketawa-Aku suka ketawa kuat-kuat. Bile aku ketawa tahap maksimum ketawa aku pun bole halau hantu.
  • Berangan- Aku kuat berangan specially bile aku nak tido, bile aku tinggal sorang-sorang kat umah atau ape2 sajelah dan akhirnya..... Pelamin Anganku Musnah!! Choii!!
  • Nakal- Aku mengaku aku sangat nakal. Dan nakal aku ni ada gak tahapnya. Tak kiralah kat memana pun aku tetap nakal. Main pun aku nakal gak!! *opssss tapi btol tau!! Mau try??
  • Masih lagi single dan masih lagi mencari CINTA tapi belum jumpe.. Sapelah nak kat aku ni??!! hampehh!!!!

2 comments:

::NelyLeyana:: said...

wahhh... takotnyer nak jumpe azrol...
sbb nai jenis x suke org perhatikan nai n tilik sifat nai....

huhuhuhu.... tp mungkin x kan jumpe kan....

AzRoLs said...

nai sayang!! tak yah takut punye..
i tak makan orang tau?!!
sape kata i tanak jumpe nai?? of course ade rezeki kita akan berjumpe ok!! tunggu hari yang menentukannya...

FOLLOWING THIS BLOG