....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Monday, March 30, 2009

MaNe Cd SpiCe GiRLs AkU??!!




Pening!! Pening!!
Dah la aku ngan masalah Pc aku yang dah tingtong, puyeng segalanya ni tak settle lagi. Dah naik berterabur mata aku jatuh ke lantai nak locate file-file aku yang hilang @ terhide kat pc ni. Al-kisahnye, kononnye nak mententeramkan jiwa aku yang dah naik OKU ni, dari pagi punggung aku naik kematu duduk kat depan pc ni. Terniat la di hati aku ni nak dengar lagu-lagu dari mak hayam besar Spice Girls yang dah jadi santapan aku sejak sekolah menengah. Maklumlah, aku ni memang peminat group ni dari dulu sampai la aku dah naik kertu..
Tetibe jer carik punye carik... eh!eh!! Kemana peginye Cd Spice Girls aku ni??? Takkan balik ke UK plak ngan sendirinya?? Hilang ke?? Hurmmmm.. Dah tambah pening kepala. Malas btol nak beli yang baru... Aku ade bagi pinjam kat kawan aku ker?? Mustahil sebab aku ni bukan jenis pelupe tapi dimane yer.........???????
Iskk!! baru nak dengar sambil dance feeling-feeling Spice Girls tapi akhirnya...
Non Adoooooo!!! Hoh!! Ohoi!!

2 comments:

HoPe said...

cd tu bwat megik..
sekejap ado..
sekejap nan ado~!

AzRoLs said...

Hope!!
Hahahaha..kannn??
Manelah tou cd tu ade nyawa ke??
Saje je bebuat megik..

FOLLOWING THIS BLOG