....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Monday, December 1, 2008

I`m YoUrs - JaSoN MrAz

video

Best gak lagu ni kan?? Sebenarnya aku letakkan lagu ni untuk kawan aku Zayriz tu, memandangkan dia akan mula start keje baru dia. Dan aku tau ni salah satu lagu fav dia... Nak wish dia All The Best.. I have no idea nak bagi ape so, letak la lagu ni sebagai tanda penghormatan aku kat dia..

*Zayriz, I ade dengar u nyanyi lagu ni mase kita lepak kat Mid Valley tempoh hari.. Not bad yer suara u?!! Walaupun U nyanyi sekejap je, but i can still dengar.. huhuhuhuhu.. kan?? Anyway, harap U suke la lagu ni yer.... Have fun Zayriz!!! Bye!!

No comments:

FOLLOWING THIS BLOG