....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Tuesday, December 23, 2008

i`vE BeEn TaG AgAiN!! NoW By IzWaN

Lerrr!! Kena lagi?!! Kali ni kena tag dengan Iz. Aku tag dia, dia plak tag aku balik!! Dendam kah?? Hahahaha.. Takpe aku cube buat yang terbaik ok!!
  1. Tuliskan 10 perkara psal orang yang tag anda?!
  2. Tulis 10 perkara psal anda?!
  3. Cari 10 orang untuk anda tag (kalau la dapat 10)

Tulis 10 perkara pasal orang yang tag anda?!!

  • Izwan is from Terengganu
  • Anak kedua dari 4 beradik
  • Tidak minum minuman keras & merokok ( gadis2 sila carik dia!! *opss)
  • Minat Arsenal
  • Yup!! He is one of my best friends kat Tagged
  • Still single la.....(katenye...huhuhuhu)
  • Dia memang cute la.. betul-betul cute (Iz!! merendah diri yer??)
  • Berminat ngan Online Games
  • Tengah berusaha untuk mendapatkan berat badan yang ideal & 6 packs
  • Berbasikal setiap hari sebagai salah satu senaman

Tulis 10 perkara pasal anda??!!

  • I friendship lover le...bukan friendly user (ape tu Iz maksud sebenarnya)
  • I ni nakal sebenarnya tau!!
  • Suke surf internet for 24/7
  • And again...... still single and seems like 4everlah gayenye
  • 12 am is my Cenderella time.. sebenarnya nak start online
  • Tinggal ngan famili lagi
  • deep thinker ( suke diamkan diri & tengok karekter orang. I kan pisces)
  • When i talk to peoples, i suke pandang muka & renung mata mereka dalam-dalam.
  • I percaya pada DENDAM ( tp i bukan serial killer lah)
  • Suka memendam rase, kalau bole tak nak orang tau ape2 pasal perasaan yang dipendamkan. (biarkan MISTERI)

Cari 10 orang yang anda TAG??!! (Nice!! but i dapt sikit je orang yg i nak tag)

  1. Zayriz
  2. Ikmal
  3. Naili
  4. Zua
  5. Aril

4 comments:

zua the great said...

haaaaa...dapat je cari apa yg u suh cari..ada hadiah x?hehehehehe..

apa2 pon thanks..br je memblog..share la apa2 yg leh share ek..okay?huhu

zua the great said...

x reti sgt la istilah IT2 ni..bkn bdk IT pon..

leh terang ckt x tentang TAG..apa tu?camner nk wat kalu kena TAG...

I Z W A N said...

wah hebat lah azrols semua betol ..
* Izwan is from Terengganu
* Anak kedua dari 4 beradik
* Tidak minum minuman keras & merokok ( gadis2 sila carik dia!! *opss)
* Minat Arsenal
* Yup!! He is one of my best friends kat Tagged
* Still single la.....(katenye...huhuhuhu)
* Dia memang cute la.. betul-betul cute (Iz!! merendah diri yer??)~ yang nie tak berapa betol mana ada cute biasa2 jerk..
* Berminat ngan Online Games
* Tengah berusaha untuk mendapatkan berat badan yang ideal & 6 packs - betol lah azrols kata susah tol nak dpat six packs nie .. berat ideal dah hampir tercapai kawan2 dah kata Iz dah kurus bangga tau bila nak dapat 6 packs lak nie tak yah lah kot.
* Berbasikal setiap hari sebagai salah satu senaman - skarang dah start study susah nak berbasikal nie.

Well apa2 pun tahniah kat azrols semua teori2 tue agak2 betol lah kot ekeke thx q very much cewah

Naili said...

lor...

kne ke... nanti ek...

tgu tau...

FOLLOWING THIS BLOG