....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Tuesday, December 16, 2008

InTeRnEt PrObLeM..

Ok!! Kalau korang bace post aku yang ni, bermakna aku ni sebenarnya kat CC yer.. Sebab pc kat umah aku ade masalah sikit ngan internet connection. So, tetap gegeh merajinkan kaki ke cc semata-mata nak online.. dan yang pasti nak postkan this matter. Oklah!! Kalau aku tak updatekan blog aku dalam beberape hari ni, korang paham-paham sendirilah yer..
*Err.. Zayriz!! I think this is my turn to biarkan blog ni jadi sarang tebuan atau busut untuk sementara waktu yer...? *Opss

2 comments:

I Z W A N said...

sabar2 pasnie okay lah kot insyallah ada hikmah dia tue :)

AzRoLs said...

Iz!! rasenye da ok kowt??!! tp stil lagi kena hati-hati gak!! thanks yer

FOLLOWING THIS BLOG