....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Saturday, December 20, 2008

i`vE BeEn TaG By SoFi!!

Halloooo!! Sebelum aku startkan new post aku ni, aku nak mintak maaf bebanyak terutamanya Sofi kerana tak membalas semula setelah si Sofi ni mengeTAG aku.. dan aku pun bukan mahir sangat mende-mende tag ni coz this is my 1st time kena tag.. Dalam minggu ni aku ade masalah sikit ngan internet connection..entah ape punye problem pun aku tak tau!! So, to all of you.. sorry yer coz membisu tanpa berita tapi... tetap gegeh ni nak membalas balik ape yang Sofi mahukan setelah dia mengeTAG aku.... yang bersyarat...ini syarat-syaratnya..

1. tulis 10 perkara pasal orang yang tag anda
2. tulis 10 perkara pasal anda
3. cari 10 orang untuk anda tag
this is the tag
1. tulis sepuluh perkara pasal orang yang tag anda... (alamak!! Sofi.. i baru jer kenal u..tp i cuba na..
~~ SOFI ZEE
* From Pantai Timur
* Kawan baik Ikmal
* Suke makan aiskrim (*opsss!! aiskrim ape tu??)
* suke karaoke
* dalam seminggu dua ni ade sikit moody (*opsss!!)
* berbintang Libra
* Berminat dengan internet & gadget
* ada 8 blog followers termasuk aku (hihihihi)
* Fav music R&B & hip hop
* bela ikan virtual dalam blog!! (kui!! Kui!!)


2. tulis sepuluh perkara pasal anda
* umur 28 tahun
* anak sulung dari 3 beradik
* berbintang pisces
* suke bergurau
* suke melaser
* friendship lover
* kuat berangan
* yup!!! still single la..la..la
* manja
* I`m fierce!! (*opss)

3. carikan 10 orang untuk anda tag (ape?! sepuluh? ramainye.. follower aku fun ade 6 jer.. aku amik 3 je lah!!)


~~ Naili
~~ Izwan
~~ Hard Die

2 comments:

I Z W A N said...

camner azrols sy x fhm wat benda2 nie tag nie apa?

AzRoLs said...

tag ni just for fun.. tiru jer mcm i punye tapi berdasarkan pendapat Iz

FOLLOWING THIS BLOG