....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Sunday, December 14, 2008

AkU MaNgSa EdiT KeNgKaWaN FaCeBoOK!!



Jahat!! Jahat!! Jahat!!!....

Whuaaaa.... tetiba jer tadi bila aku log in Facebook aku yang dah berkarat tu, tetibe jah!! Aku dikejutkan ngan gambar ni... Motif??!! Kengkawan Facebook aku yang sebenarnya kengkawan baik aku mase sekolah tu mendajalkan aku ngan mengedit gambar aku dah rupa Alien Workshop!! Mencikk!! Mencikk!!!! Tapi nampak peliks la Uolsss!! aku tau sape punye angkara ni.... Wannyyyyyyy!!!! Nanti ko!!!!! Aku edit gambar ko plak biar jadi Sister Ngesot!!!
p/s: YANG ATAS BEFORE, YANG BAWAH, AFTER DIDAJALKAN..HUHUHU

2 comments:

Zayriz said...

hurmm..
kene pk 100x utk komen entry ni..
nk komen ke tak ekk?
komen ke tak?
nk komen ke haa?
erkk.. takyah la komen ekk..
kang sesia i kene petir!
larikkkkkkkk.....

AzRoLs said...

Wah!!! Nak memetir la tu??!!!

FOLLOWING THIS BLOG