....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Sunday, November 30, 2008

MeMoiRs WiTh ZaYriZ

Jeng!! Jeng!! Jeng!! 27 November 2008 adalah tarikh bersejarah bagi aku. Sebab ape?? Sebab akhirnya ketemu jua ngan artis pujaan *opssss ( artis kerrr??) aku, ZAYRIZ. He`s from JB & salah seorang teman paling TERBAIK penah aku kenal & aku hormati. I` m so lucky to have him as my friend. Dari JB turun ke KL kerana ada urusan penting. So aku lepak ngan Ryz kat Mid Valley.. Pusing- pusing dalam shopping mall tu. Hmm.. kalau korang perasan dalam blog aku yang lepas-lepas aku penah wish Ryz for the friendship.Yup!! Is true.. memang happy gile sambil *memetir antara satu sama lain & bergossip hangat. Banyak perkara yang kami bualkan...

Sebenarnya aku tak boleh nak citer panjang coz takut ada orang jeles *opsss. Kan Zayriz?? Kan? Kan? Kan?... Nanti ade artis lagi sorang tu sentapz plak!! *larikkkkkkkkkk

(sambil mata menjeling kat blog Ariel)

To Zayriz : mengenali U adalah sesuatu perkara paling bernilai dalam hidup i coz YES! U memang caring & wonderfull.. U banyak tolong i & salah seorang yang terbaik untuk i berkongsi segala cerita & masalah.. Notty dah tentu and funny.. Oww yer!! Kuat *memetir but me too!! huhuhu..

I harap persahabatan kita ni akan berkekalan.. I wish u good luck & all the best.... U kena maintain notty & caring.. Such A+ friends dalam hidup i.. Thank you so much for ur time for me. Really make my day... love u.. dear friend!!

1 comment:

aidit said...

from the way i look at u & read ur blog.. i percaya u ni tentu seorang kawan yg baik kan?? u pandai & totally menghargai & menghormati kawan2 u.. mesti diorang rase so lucky to have u as a friend.. rugi rasanya tak berpeluang berkawan ngan u ni....

FOLLOWING THIS BLOG