....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Tuesday, November 4, 2008

AnToO FiGhTeR - AmUkAn DrAkULaT

video

Percaye tak yang filem ni buatan Malaysia?? ANTOO FIGHER - Amukan Drakulat yang akan menemui korang pada 27 November ni. Ada teman yang bagitau aku so dia mintak tolong aku untuk promote citer ni coz dia pun ade belakon same walaupun sekejap!! Motif?? Filem ni ala-ala Ghostbusters lekkk!! Tak koser..

So, aku pun tengoklah trailer filem ni kejap & not bad gak lah walaupun aku taklah minat nak tengok citer melayu ni.. Sinopsisnye tak dapek la den nak bagitau nanti tak mengejut pulek! Kesan khas yang digunakan pun boleh tahan jugalah ala-ala Hollywood gitiew siap ade naga, power, & macam-macam ada.. Korang pun bole saksikan bagaimana KL Tower tu terbakar alkaedahnya..

Pelakon2 terdiri daripada Awie, Harun Salim Bachik, Nasrizal Ngasri & ramai lagilah.. Costume yang dowang ni pakai, perghhhhh bole pakai untuk HOLLOWEEN PARTY tahun depan. Jadi para peminat filem Malaysia diluar sana nantikan kemunculanNya filem ini dipawagam berdekatan rumah anda..FILEM KITA WAJAH KITA Yang adoooo gitiew!! Bye!!

No comments:

FOLLOWING THIS BLOG