....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Wednesday, November 5, 2008

BuRn ThE FLoOr 2007

Flamenco, Rhumba,Salsa, Mambo, Paso Doble, Samba & banyak lagi adalah seni tarian yang agak popular dan sukar untuk ditarikan kalau tak kena gaya.. Tapi aku suka sangat menonton aksi2 tarian ni sejak kecik lagi sampai skang ni...

Memandangkan tarian ini makin terkenal, jadi usaha untuk menkomersilkannya pun dah banyak di buat contohnye mengadakan konsert tarian ini. Kalau korang berminat ngan konsert tarian genre ini, korang bole lah ke mana2 kedai cd berdekatan & ask them for BURN ON THE FLOOR. Ada 2 cd satu tahun 1999 kalau tak silap dan satu lagi versi last year 2007. Rugi kalau tak beli cd ni sebab korang akan melepas untuk menyaksikan penari2 terkenal dunia berkumpul mempamerkan aksi & kebolehan masing-masing. Phewww!! Nasib baik aku ade kedua-dua cd ni. Nak pinjam tak?? Verangan kan?!! No way....


So,aku dah carikan 2 clip untuk korang saksikan kehebatan dorang ni... Then, mulakan angan anda....

3 comments:

Lee Novotny said...

kannn tetaplahh nak menari..bagusss!!! sapa pandai gelek, mrasalah dapat jantan! *ops!

AzRoLs said...

yezza!!
sape pandai nari..alamatnye bergelek sakan atas jantan uolss!!
sape nak try kat aku nih?? mari?!!

Lee Novotny said...

Nanti mak soh René beri laluan kat uols bergelek atas dia..voley??

**matilaa makhayyam!

FOLLOWING THIS BLOG