....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Sunday, April 12, 2009

JaGa Ko!!!

Anak haram!! Siapakah gerangan manusia yang cube mendajalkan aku?? Ko dah puas hidupkah?? Mahu aku kelar lehermu seperti bangkai?? Kalau aku dapat binatang mane yang tulis name aku kat tembok tu, akan aku lumat-lumatkan ko macam aku lumat belacan.. Nanti!!

5 comments:

CAHAYA said...

Sabarlah. Cahaya pernah kena nama dan nombor telefon diletakkan di dalam toilet2 lelaki di R&R sekitar perjalanan ke utara. Takut kan?

::NelyLeyana:: said...

erk..
ngerinyer...
takot gak org letak no tepon kat dinding...
sbar yer diva lorza...
heheheh

AzRoLs said...

tu la..ni tgh sabar lah nih!!!

Aqmal Arista said...

erm...tembok mana?
mesti org yg buat tu muka tembok...hehe

AzRoLs said...

Aqmal!! tu lah...tapi tak tau la same ade orang atau binatang tuh!!
ngee~

FOLLOWING THIS BLOG