....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Sunday, June 28, 2009

LaTe DiNnEr At ThE LoDgE!!



Ohoii!! Yup!! Seperti yang korang tou aku memang still lagi tgh berpantang yakni on diet tapi lewat malam tadi kawan baik aku si Lisza ajak gi late dinner kat The Lodge yang berdekatan ngan Wisma Genting tu. So, aku just order ommelete jer. name makanan lain tu aku tak ingat sebab pusing kepala aku nak ingat!! Hahahahahaha!!!



2 comments:

Rantong said...

Salam ziarah. Blog yang menarik.

View Profile: Rantong™

AzRoLs said...

En.Rantong!!
thx ye...kerana sudi melawat ke blog saya yg tak seberape ni..
thx again!!

FOLLOWING THIS BLOG