....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Saturday, February 21, 2009

HaVaiAnAsKu PuTuS!!

Whua!!!! Seliparku putus!! Mesti korang pelik dan tertanya-tanya nape plak aku nangis macam orang nak gile hanya kerana selipar bodoh kan?? Hello!! Ini bukan sebarang selipar tau!! Ini selipar Havaianas from Brazil and takkan dapatnye kat Malaysia ni specially kat KL. Kalau ade pun design yang hauzzz jah!!! Aku ade 3 pasang Havaianas iatu 2 pasang with Swarovski yang bergemerlapan & satu lagi yang ni ha..yang normal punye yang berharga RM89 jah!!! Paling dekat kat Singapore jer bole dapat.. putus gara-gara mak aku yang pakai!! jelez la tu??!! Dah 2 tahun aku simpan selipar ni and still lagi bertahan. Alih-alih sampai kat mak sendiri??!! Hauzzz!!!

2 comments:

just call me...... said...

ke mana sarungnya selipar kalu x kaki..ahaks...

selotape @ letak gap UHU @ gap cap gajah xleh ker...

AzRoLs said...

ala!! dah tentu tal selesa langsung!!

FOLLOWING THIS BLOG