....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Wednesday, February 25, 2009

CLaSs Of 1994 (FoRm 2)

atas ni better quality pic!!
Terjaga seawal 5 pagi then terus aku bukak Facebook aku. Tetibe aku terperasan kawan sekelas aku mase form 2 letak gambar ni dalam profil dia. And dia tag aku!! Motif?? Wahaha. Aku senyum sorang2 bile teringatkan zaman kegemilangan yang tak gemilang tu. *Opsss. Korang jangan la tengok tarikh yang bewarne kuning tu tau!!

Aku terus copy gambar ni dan post kat sini. Ni pic aku mase tingkatan 2 (1994) di SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN GOMBAK SETIA. Aku nak uji korang!!

Mana satu aku dalam pic ni?? Cube carik kalau dapat?? So, sorry pic tak clear sangat!! Huhuhuhu

5 comments:

Zayriz said...

ok, i'm gonna try my luck..
i think u were standing at the back row, 4th from right..
kan? kan? kan?

AzRoLs said...

Wahahahaha!! pandaipun encik fahmy kita!! hurmmm... same tak ngan i skang??

Zayriz said...

hahaha.. i dpt detect u sejauh 8 batu laa..
besides, yg laen2 tu nmpk mcm str8 je? ag la senang i nk detect u..
*ampunnnnn

AzRoLs said...

Jahat!!!!!

::NelyLeyana:: said...

lor yg 2 ke... ngatkan yg pki bju pengawas 2...

FOLLOWING THIS BLOG