....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Friday, October 9, 2009

BiRtHdAy DiVaS Of ThiS MoNtH!!!


Mie Abadi 11 OcT

Chelly 10 Oct

Sofi Zee 11 Oct

Ariel 21 Oct

Mak 20 Oct

Yeayyy!!! Bulan ni bulan paling very the seksi diva pada mereka yang aku kenali ni.. Sebabnya, October ni, mereka akan menyambut Burfdae mereka termasuklah emak aku ni... Klass Uolss!!

So hari ni aku amik kesempatan untuk wish mereka serentak,( supaya aku tak lupe plus jimat ler mase aku nanti nak wat post 1 by 1 ler pulekk!! ) *Opsss

Kepada mereka yang menyambut birthday ni... Aku doakan semoga diberi oleh-Nya kesihatan yang baik, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Dan semoga diusia yang menginjak naik ini diberkati Allah SWT. Agar menjadi insan yang tabah & kuat dalam ape jua rintangan mahupun halangan..Amin~ Aku sayang sangat kat korang...Terima Kasih kerana sudi menjadi sebahagian insan yang sangat istimewa dalam hidupku..


p/s : teringat pada arwah kawan baik aku Izan yang juga lahir pada 27 Oct. Semoga Allah SWT mencucuri rahmat ke atas rohnya & diletakkan dikalangan orang-orang yang mukmin.Amin~

3 comments:

Entah....aku pn xtau sape aku said...

nok dgn vangenye mek pon menyambut birthday dalam bulan ni.....hahaha!!!
ucapkan happy birthaday kat kawan2 ko tu nnt k :)

Sofi said...

azrols: TQ sebab ingat birthday I hehehehe

AzRoLs said...

Nok!! Heppy Besday la to U.. ye.. Semoga sihat selalu.. Sofi!! its ok no hal punye

FOLLOWING THIS BLOG