....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Wednesday, July 14, 2010

KeJe BaRu Di FrEnCh CoNnEcTiOns


Dah seminggu aku tak update blog aku neh. So sorry sebab skang ni aku memang busy ngan keje baru aku. Aku baru join FCUK ( French Connection United Kingdom ). Locations?? adelahh.. Tak bole aku bagi tou kat sini nanti ade gak kang yang mencarik aku atau curik-curik intip aku keje. hahaha.... By the way, at this moment aku memang struggle sikit but i`m willing to learn..lah! but don`t worry.. i`m good~
Aku akan cube berusaha untuk keje dengan baik & stabilkan idup aku..
To my friends~ thanks a lot sebab bagi aku sokongan ye.. wish me luck... :)

2 comments:

Mr.Homosapiensz said...

wowww.....such a big company...anyway, gudluck azrol!!

AzRoLs said...

tq so much ikmal

FOLLOWING THIS BLOG