....pabila kau merenung matanya..ku rebah jatuh ke bumi....

My photo
Setapak, Kuala Lumpur, Malaysia
I wish I could be your tear drops,for what more could any one ask for then to be conceived in your heart,born in your eyes, live on your cheeks,and die on your lips...

IT`S ME!!

Saturday, September 19, 2009

MaAfKaNLaH...

Maafkanlah!! Wahhh!! Kalau bace perkataan ni da tentu ingat aku nak try nak promote lagu raya Kak Anita Sarawak tu kannn???? Well, sebenarnya tujuan aku postkan tajuk ni coz aku nak mintak maaf bebanyak kat korang specially followers aku sebab dah lama tak hapdate blog aku.. Maafkanlah yer.. Aku ni da jarang online coz aku dah tamatkan penggunaan streamyx aku kat umah & thats whylah susah nak online skang.. Lagipun skang ni aku pun bz interview sana sini coz aku nak cepat-cepat keje.... Kalau aku ada masa akan aku hapdatekan blog aku ni.. Insya Allah

2 comments:

Mr.Homosapiensz said...

wahhhh!!!
memang sungguh lama berabad x dgr cite dAri Blogger Azrolz ni....

pape pn..goodluck untuk interview nnti =)

AzRoLs said...

Hahahahaha so sorry Ikmal!!! bz ckit!!

FOLLOWING THIS BLOG